Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Jobba hos oss!

Vi hjälper företag att bli framgångsrika.

Anchor Management Consulting driver framgångsrika förändringsresor tillsammans med våra kunder. Vi är alla erfarna och engagerade konsulter med bred bakgrund från flertalet branscher och områden.  

Vi arbetar tillsammans med kunden genom hela resan från strategi och målsättning till genomförande. Oftast får vi ett helhetsansvar men det kan också hända att vi går in och stöttar i en del av resan om det passar kunden.  

Vårt erbjudande sträcker sig från strategi, affärs- och verksamhetsutveckling till genomförande där det vanligtvis ingår en större digitaliseringsaspekt. Här hjälper vi kunden styra och projektleda en framgångsrik implementation som ger det önskade affärsvärdet.

Hos oss är du aldrig ensam! Det är vår samlade och gedigna erfarenhet som gör att vi kan göra skillnad för kunden i praktiken. Vi har många återkommande kunder vilket vi ser som ett bevis på att vi levererar det vi lovar.  

Vi finns därför att vi gör skillnad. Vi hjälper kunderna att lyckas och vi har kul tillsammans på vägen.

Hur är det att jobba på Anchor Management Consulting?

På Anchor är alla seniora konsulter med omfattande erfarenhet. Vi är projekt- och programledare, arkitekter, interims ledare samt förändringsledare. Oavsett roll driver vi alltid förändring hos våra kunder, där vår unika konkurrensfördel alltid är vår omfattande erfarenhet.

Att jobba på Anchor innebär stor frihet under ansvar. Vi planerar och leder vårt eget arbete. Vi tar alla ansvar för försäljning, leverans, kundrelationer och bolagets framtid. Interna stödfunktioner köps externt eller delas upp mellan medarbetare. Vi värdesätter vår gemenskap och stöttar varandra och prioriterar att ses flera gånger om året för gemensamma sociala träffar. Kort sagt – vi är ett litet företag med stor förmåga.

Tillsammans har vi formulerat dessa punkter om oss själva:

 • Vi gör skillnad hos våra kunder – vi påverkar deras resultat!
 • Vi har roligt när vi är på uppdrag
 • Vi trivs med varandra och värnar om framdrift tillsammans
 • Värdet för kunden är viktigare än individuell framgång
 • Vi stöttar varandra i personlig utveckling
 • Vi trivs och är drivande
 • Vi har gemenskap och upplevelser även utanför arbetstid
 • Vi har motiverad personal som inte backar för utmaningar

Passar Anchor Management Consulting dig?

Vi tycker inte att det finns bara en karriärbana eller en CV för att passa in på Anchor. Det viktigaste är att du har omfattande och relevant erfarenhet som du vill få utväxling på samt förmågan att omsätta den till nytta för våra kunder. Relevant erfarenhet kan till exempel vara ledning av större omställningar och förändringar, börsintroduktioner, affärssystemsbyten, uppköp och avyttring av integrerade bolag. Detta innebär sannolikt att du jobbat inom och tillsammans med flertal funktionsområden i ett företag så som business operations, försäljning, R&D, ekonomi, IT, supply chain, HR, marknad eller inköp och förstår hur en kundresa/orderflöde/logistikflöde/etc. fungerar end-to-end.

Både vi och våra kunder pratar mycket om digitalisering. En god verksamhetsförståelse i kombination med förståelse för betydelsen av digitala verktyg och information är ett måste, samtidigt får tekniken aldrig bli ett syfte utan bara ett nödvändigt verktyg.

Oavsett roll och uppdrag behöver du vara bra på att kommunicera, i tal och skrift, på svenska och engelska. Man måste kunna skapa förtroende, skapa trovärdighet och förmedla ett budskap så att målgruppen förstår. Från första intryck och genom uppdragen – till beslutsfattare, påverkade medarbetare och involverade projektmedlemmar – oavsett nivå/roll i organisationen.

Därtill värderar vi vissa personliga egenskaper högt, exempelvis;

 • att du är prestigelös och trygg i dig själv, så du med fingertoppskänsla kan utmana både våra kunder och oss själva.
 • att du är bra på att bygga relationer där du uppfattas som trovärdig och att du förmår se och bidra med nya perspektiv i de situationer du verkar
 • att du är pragmatisk samt värde- och resultatfokuserad.
 • att du gillar förändring och utveckling, framför allt omkring dig men även att själv förändras. Du förstår hur människor påverkas i förändring och har verktygen för att underlätta förändringen.