Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Vi är Anchor Management Consulting.

Ett företag med tung erfarenhet.

Anchor Management Consulting är en oberoende partner för managementkonsult-tjänster.
Vi utgår alltid från kundens förutsättningar när vi åtar oss uppdrag. När vi skapar en strategi för förändring tar vi alltid ansvar och representerar vår kund gentemot tredje part. 

För oss är det alltid ett lagarbete tillsammans med våra kunder. Vi drar upp riktlinjerna, visar vad och hur det ska ske. Vi tar in rätt resurser när de behövs. Under arbetet delar vi vår kunskap med våra kunder medan vi leder förändringen. 

Anchor har funnits sedan 2007. Bolaget består av seniora konsulter med i genomsnitt 25 års erfarenhet från skiftande roller i arbetslivet. Det innebär att vi är ett relativt ungt företag med en mycket djup kompetens inom de områden där vi är verksamma.

Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Vår affärsidé är att driva affärs- och verksamhetsutveckling för kunder som vill ligga i framkant. Företags utmaningar är kärnan i vårt erbjudande och styr utvecklingen av vår förmåga.
Claes Östman
VD

Våra kontor

Huvudkontoret

Malmökontoret

Helsingborgs­kontoret

Möt Anchor Management Consulting

Vision

Anchor Management Consulting ska finnas på ett flertal orter i Europa och bestå av över 100 konsulter. Vi ska vara igenkända och respekterade av våra kunder och konkurrenter.

Hållbarhet

Anchor Management Consulting verkar för utveckling som tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov.

Tillsammans blir vi starkare genom våra samarbetspartners.

Vi är bra på mycket, men inte allt. För att göra ännu bättre leveranser har vi duktiga partners som vi arbetar med.

Våra nätverk hjälper oss att hjälpa dig.

Våra nätverk och intresseföreningar hjälper oss att vidga våra vyer och kontaktnät. Här hittar vi ofta våra kunder – företag som är i behov av lönsam tillväxt och framgångsrika förändringar.