Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Möt Anchor på “The future of Advanced Biologics” 27-28 september

22 augusti, 2023

Den 27-28 september är vi är med på NorthX event "The future of Advanced Biologics" där Sveriges näringsminister Ebba Busch inviger NorthX Innovation Hub i Matfors.

Var med på två spännande dagar med framstående presentationer och engagerande paneler med medverkan från BioNTech, California Institute of Regenerative Medicine och Karolinska Institutet.

Anchor medverkar som partner till eventet och vår CEO Claes Östman och Peter Alfvegren kommer att hålla en interaktiv workshop om strategiutveckling.

Under vår workshop, "Breaking Barriers: Mastering Growth Strategies in Life Sciences", kommer Claes och Peter att visa hur du tar bort hinder för tillväxt för ditt företag. Workshopen kommer att baseras på ett "fiktivt" fall tillsammans med verkliga erfarenheter och interaktion med deltagarna.

Mer information om eventet och anmälan: https://nxbio.confetti.events/

Om NorthX Biologies

NorthX Biologics är en CDMO och Innovationshub inom avancerad biologi med över 30 års erfarenhet av GMP (Good Manufacturing Practice). NorthX Biologics är ett kompetenscenter som medfinansieras av den svenska innovationsmyndigheten Vinnova.

Läs mer om NorthX Biologies: https://www.nxbio.com/ 

Om Dan Sone

»Jag är en stark förespråkare av att alla måste förstå helheten för att kunna göra ett bra jobb, oavsett om det gäller att identifiera och prioritera förändringar eller utföra sitt dagliga arbete. Därför arbetar jag med visuella modeller som gör det lättare att se helheten och förstå samband. Jag har hjälpt företag att identifiera, planera och genomföra förändringar i gränslandet mellan affär och IT i över 25 år. Jag börjar se mönster i vad som gör förändringar framgångsrika. Vill du ha ett gott råd?«