Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Möt Anchor på “Ticket to Ride Nordics” i Köpenhamn 2 maj

2 april, 2024

Jobbar du inom Life science? Kom och möt oss på Ticket to Ride Nordics i Köpenhamn den 2 maj!

Anchor medverkar som partner på Ticket to Ride Nordics, arrangerat av Haeger & Carlsson. I det här eventet ligger fokus på hur du säkrar kompetensförsörjning och tillväxt, speciellt för bolag verksamma inom Life Science.

Anchor Management Consulting har hjälpt många Life Science-bolag att bygga en fungerande verksamhet för tillväxt. Peter Alfvegren, som medverkar från Anchor, har bl a axlat rollen som interim ansvarig för operativ uppbyggnad och CIO.

Förutom Peter Alfvegren kommer också kända namn som Novo Nordisk's VP HCP Niels Abel Bonde, Medicon Valley Alliance’s Anette Steenberg, SwedenBIO’s Jessica Martinsson, Eir VenturesStephan Christgau, BioInnovation Institute’sSofie Lorentzen att delta i debatten.

Ticket to Ride Nordics

Köpenhamn är den tredje anhalten för en serie seminarier, som handlar om hur du lyckas attrahera rätt personer, i syfte att bygga starka team för en tillväxtresa, för att slutligen ta dig och ditt företag till en internationell marknad.

  • Vilka är knepen som kan hjälpa dig att få tillgång till erfarenhet i varje steg av företagets utveckling, samtidigt som du håller nere kostnaderna?
  • Hur kan en gemensam nordisk arbetsmarknad hjälpa dig att attrahera talang inom life science?
  • Hur bör bolagsstyrelser sättas samman för utnyttja globala kapital och marknader inom life science?

Boka din biljett nu!

Programmet börjar kl. 16.30 och följs av mingel på trendiga Hotel Cecil i centrala Köpenhamn. Du bokar din biljett gratis via Haeger & Carlsson här: Ticket to ride: Copenhagen

Karta till Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København, Danmark

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København, Danmark

 

Talare

Talare på Ticket to Ride Nordics

Partners

Ticket to ride nordics - Partnerloggor

Vi ses i Köpenhamn den 2 maj!

Se även Peters intervju med Occlutechs CEO Sabine Bois, där Peter varit interim CIO: Nu är Occlutech redo för Nasdaq

Om Peter Alfvegren

»Jag drivs av innovation, förändring och nytänkande. Jag ser helheter och att får förändring att ske. Jag älskar utmaningar och att hitta hållbara lösningar till svåra problem. Enkla lösningar är oftast dom bästa lösningarna. Jag gillar att förstå hur man kan nyttja modern teknik till att utveckla verksamheter och hitta nya affärsmöjligheter. Jag gillar interaktion med människor och grupper och få team att blomma.«