Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Anders Norén – välkommen till Anchor!

14 februari, 2024

Vi är glada att kunna välkomna Anders Norén som ny senior konsult på Anchor Management Consulting.

Anders kommer bland annat arbeta för att ytterligare stärka Anchors förmåga att stödja företag i att inkludera hållbarhetsaspekter av sin verksamhet i allt från strategi till operativt införande.

Anders har en bred bakgrund inom affärsutveckling, program och projektledning och hållbarhet från flera olika branscher. Han har haft ledande roller i företag verksamma i flera branscher, såsom skogsindustri, medicinteknik, konsulting och snabbrörliga konsumentvaror. Tidigare roller innefattar hållbarhetschef, utvecklingschef, ansvarig för framtida kunderbjudande, chef för global affärsutveckling och PMO, samt konsult.

Anders startade hos oss den 1:a februari och han utgår från vårt Stockholmskontor.

Varmt välkommen Anders!

Om Anders Norén

››Jag hämtar mitt driv och min energi främst från två områden – kundfokus och hållbarhet. Att träffa och öppet diskutera med kunder och kundernas kunder ger möjligheten att fånga vad som är viktigt för dem. Hållbarhet är ett område som har vuxit på mig och jag har arbetat med dessa frågor de senaste åtta åren. Jag har drivit förändringsresor inom hållbarhet som har startat i att formulera en ambition och ett önskat läge, utvärdera nuläge och gap, samt ta fram en färdplan med prioriterade aktiviteter och beräknade utfall av olika vägval. Det är för mig tydligt att alla företag behöver en hållbar strategi, en därtill hörande plan för hur de ska nå dit, samt bygga kompetens inom hållbarhet och förmåga att följa framdriften. Jag har vanan att leda en förändring från strategi till införande hela vägen ut i organisationen.‹‹