Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Möt Peter Alfvegren

30 januari, 2024

Lär känna oss på Anchor Management Consulting - idag träffar vi Peter Alfvegren.

Peter, varför valde du att börja jobba hos just Anchor Management Consulting?

Nu är det 12 år sedan jag klev ombord på Anchor, och det har jag inte ångrat en enda gång. Anchor består av ett fantastiskt kompetent och professionellt gäng som tillsammans kan göra enorma förflyttningar hos våra kunder. Vi har förmånen att få stort förtroende hos våra kunder och hjälpa dem med deras utvecklingsresor. Verkligen superkul och utvecklande!

Vad är bäst med att jobba på Anchor?

Att tillsammans med mina fantastiska kollegor få utmanas i tuffa förändringsprojekt och se till att förändringen händer. Bredden i vad vi gör och kan göra, samt att man lär sig något nytt varje dag. Och vi har kul tillsammans!

Roligaste uppdraget du haft och varför?

Jag brinner för Life-Science branschen och där har jag haft förmånen att få göra många spännande projekt och interimsroller. Älskar att jobba internationellt och att utveckla verksamheter, att vara bryggan till hur IT kan göra skillnad för bolagets utveckling. Att få ta en interim CIO-roll i en ledningsgrupp under en större transformation passar mig perfekt, där kan jag verkligen göra skillnad. Något som jag fått möjlighet att göra många gånger.

Vad uppskattar kunderna hos just dig?

Jag går helhjärtat in i mina kunders verksamheter med en positiv energi för att hjälpa dem. Jag hoppas att min långa och breda erfarenhet och driv att få förändring att ske kan vara en del av vad de uppskattar. Älskar att jobba med människor och att få ett bra och positivt förändrings klimat.

Och vad gör du helst när du inte jobbar?

Umgås med min familj och hitta på något kul med dem. Gillar att laga mat och goda viner. Är gammal kampsportare som jag vill plocka upp igen. Just nu gör jag flera renoveringsprojekt hemma, både i huset och i sommarstugan.

Om Peter Alfvegren

»Jag drivs av innovation, förändring och nytänkande. Jag ser helheter och att får förändring att ske. Jag älskar utmaningar och att hitta hållbara lösningar till svåra problem. Enkla lösningar är oftast dom bästa lösningarna. Jag gillar att förstå hur man kan nyttja modern teknik till att utveckla verksamheter och hitta nya affärsmöjligheter. Jag gillar interaktion med människor och grupper och få team att blomma.«