Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Möt Roger Edin

25 januari, 2024

Roger, varför valde du att börja jobba hos just Anchor Management Consulting?​

Det jag framförallt fastnade för var bredden och erfarenheten hos mina kollegor och modellen med att vi levererar åtaganden istället för timmar. Jag uppfattade även en kultur som passar mig, som prestigelöshet, teamanda och ständigt lärande.​

Vad är bäst med att jobba på Anchor? ​

Att vi jobbar i team även när vi är ute på olika uppdrag, jag lär mig hela tiden! Dessutom får kunden ett mycket större värde då vi är många professioner som kompletterar varandra. Vi har dessutom väldigt kul tillsammans!​

Roligaste uppdraget du haft och varför?​

Det är faktiskt ett uppdrag här på Anchor. Vi hade i uppdrag att lyfta hela kunden till ett börsförberett företag, med IT, processer och regelefterlevnad. Det var verkligen ”hands on ” och utmaningar med många olika kulturer och dessutom geografiskt spritt i hela Europa. ​

Vad uppskattar kunderna hos just dig?​

Svår fråga men jag har fått återkoppling tidigare att jag har ett pragmatiskt sätt att lösa utmaningar i kombination med holistisk syn. Även att jag inte är rädd för att ta ägarskap för det operativa med att hantera företagskulturen i utmanade förändringar. Jag gillar verkligen att jobba med globala företag!​

Och vad gör du helst när du inte jobbar​?

Min fru och jag har ett segelbåtprojekt, så småningom tänker vi ta oss iväg på en längre resa hoppas vi!

Om Roger Edin

›› Jag brinner för det man kan kalla för kundsupport. Att översätta tekniken till kundens språk. Och när jag säger kund så menar jag både våra kunder och deras kunder. Jag för gärna fram andra personer, skapar arbetsglädje och energi – jag har inget behov av att stå i mitten. För mig är en bra start på ett projekt att vi identifierat "the biggest pains" både hos ledningen och på golvet. Min uppgift är att få ihop det till ett svar. ‹‹