Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Anchor välkomnar Marielle Noble

7 juni, 2023

Marielle Noble, Anchor Management Consulting
Marielle Noble, Anchor Management Consulting

Vi är glada och stolta att kunna berätta att Marielle Noble valt att bli en del av Anchor Management Consulting.

Marielle har en lång bakgrund i företagsledande befattningar. Med sin breda erfarenhet inom bland annat digital transformation, Customer Experience och varumärkesstrategier kommer hon förstärka Anchors erbjudande inom affärsutveckling och transformation.

Marielle brinner för att skapa hållbar förändring genom att koppla samman människor, syfte, varumärke och prestation med olika tekniska möjligheter för att skapa transformation mot en mer hållbar och lönsam framtid.

Marielle börjar hos oss efter sommaren och kommer utgå från Anchors Malmö-kontor.

Läs gärna mer om Marielle på Linkedin.

Om Marielle Noble

››Jag brinner för att föra samman människor, syfte, varumärke, teknik och prestanda för att skapa förändring mot en mer hållbar framtid. Jag är en senior ledare och förändringsledare med bred erfarenhet från olika områden såsom marknadsföring och kommunikation, investerarrelationer, kundupplevelse, digital transformation och IT. Som person är jag positiv, nyfiken och har hög energi. Jag har omfattande erfarenhet av att leda och utveckla internationella och tvärfunktionella team samt att driva förändringsagendor. Jag har arbetat både med permanenta team och i projekt och program. Min affärsförståelse är holistisk och jag har förmågan att driva både strategi och operativ verksamhet – att omsätta vision till handling och leverera framgångsrika förändringar.‹‹