Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Barn och cancer hör inte ihop

18 december, 2020

Sedan flera år har vi valt att stödja hjälporganisationer istället för att ge kundgåvor. I år önskar vi god jul med en gåva till Barncancerfonden. Kampen mot barncancer bygger på forskning – forskning ligger oss varmt om hjärtat på Anchor.

De flesta av våra kunder är verksamma inom forskning och infrastruktur, något som känns extra viktigt i Coronatider. Forskningen leder till ny kunskap, läkemedel och behandlingsmetoder som gör att fler blir friska. Vi kan inte bidra inom forskningen, men vi är glada och stolta att vi kan bidra till att resultatet av forskningen snabbt och korrekt kan industrialiseras och komma människor till godo.

Corona har varit en stor utmaning. Vi har tvingats in i en digitalisering av våra arbetsdagar på rekordtid – för oss har det inneburit att snabbt hitta och införa digitala arbetssätt som är effektiva utan att missa den sociala delen som är hjärtat i vårt arbete. Vi har lärt oss otroligt mycket i år, kanske mer än något annat år.

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som låter oss vara delaktiga i deras viktiga arbete. Nu tar vi jullov och vilar upp oss med nära och kära och hoppas att vi kommer att kunna ses lite oftare "på riktigt" nästa år.

En riktigt god jul från oss på Anchor!

Läs om Barncancerfondens arbete här: Barncancerfonden

Om Claes Östman

»Jag drivs av lust - lusten att skapa en skillnad. Min starka sida är att se bortom problemen, att se till orsakerna. Det är först när man ger sig tid att fundera på orsakerna som man kan lösa problemen.«