Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Din strategi för digitalisering – väntar du på något?

8 september, 2015

I Indien är hälften av befolkningen under 35 år. Nästan alla har en smart telefon. Nästan ingen använder dator. Vad betyder det för dig som leverantör eller entreprenör och din digitalisering?

Indien tillsammans med andra länder har helt eller delvis hoppat över dator-eran och går direkt på nätet via sin telefon. Om två år är det runt 300 miljoner indier som inte vill eller ens kan sitta framför datorn. Ordentligt många av dessa är köpare eller till och med inköpare på ett industriföretag. De vill jämföra, kontrollera, beställa, sampacka, få sina leveransdata och betala sin faktura i telefonen. Självklart. Lika självklart som att alla gränssnitt och all kommunikation måste finnas på alla möjliga språk.

För en industri som kämpar med sin digitalisering av produkter och tjänster finns det förstås flera vägar fram. Forma procedurer och forum som systematiskt ser på ditt företags erbjudande från kundens vy. Ta med kompetens och information från utveckling, produktion, försörjning, service och marknad. Se till att engagera unga som redan rider på surf-vågen (sorry). Ta med digitalisering i din »nära-framtids-roadmap«. Det kommer att påverka ditt företag – redan imorgon.

Läs mer i Dagens Industri.

Om Dan Sone

»Jag är en stark förespråkare av att alla måste förstå helheten för att kunna göra ett bra jobb, oavsett om det gäller att identifiera och prioritera förändringar eller utföra sitt dagliga arbete. Därför arbetar jag med visuella modeller som gör det lättare att se helheten och förstå samband. Jag har hjälpt företag att identifiera, planera och genomföra förändringar i gränslandet mellan affär och IT i över 25 år. Jag börjar se mönster i vad som gör förändringar framgångsrika. Vill du ha ett gott råd?«