Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Fem snabba frågor till till Stina

11 juni, 2024

Vi ställde fem snabba frågor Stina Berggren som var med och startade Anchor Management Consulting Malmö för några år sedan:

Varför valde du att börja jobba hos just Anchor Management Consulting?

Efter många år som chef och ledare kände jag att jag ville vara direkt involverad i att skapa resultat för kunderna. Anchor Management Consulting gav mig den möjligheten.

Vad är det bästa med att jobba hos Anchor Management Consulting?

Det bästa med att jobba hos Anchor Management Consulting är att vi verkligen gör skillnad för våra kunder, och vi gör det tillsammans. Vi arbetar ofta i team hos kunden, vilket gör att vi kan driva förändringsarbetet från flera fronter samtidigt. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans!

Vilket är ditt drömprojekt?

Mitt drömprojekt är när jag får använda hela mitt kunnande, både bredd och djup. Att kunna vara både strategisk och operativ, och arbeta med alla olika typer av personer hos våra kunder i förändring, är en utmaning jag verkligen gillar. Jag uppskattar också möjligheten att jobba på distans när det behövs. Eftersom våra kunder ofta har kontor i flera länder, fungerar detta utmärkt.

Vad är du mest stolt över?

Jag är stolt över att jag alltid har haft intressanta och roliga jobb under hela min karriär, och att jag har lyckats balansera detta med familjeliv och hälsa. Att jobba som konsult har varit en perfekt lösning för mig. Det är tydligt överenskommet hur mycket tid man ska lägga ner, och det har fungerat bra att inte jobba heltid när jag inte velat det.

Vilken årstid gillar du bäst?

Sommaren har alltid varit min favorit, men jag har nu insett att jag tycker bäst om våren. Våren är bäst eftersom jag vet att jag har hela sommaren framför mig. När vi bodde i Stockholm var våren knappt märkbar, men efter åren i London och Skåne har jag verkligen fått möjlighet att njuta av våren.

 

Stina Bergren, Anchor management Consulting

Om Stina Berggren

Jag brinner för att förbättra verksamheter! Verksamheter med individer, som med tillit och inspirerande guidning kan lyfta sin organisation till oanade höjder. Med de digitala möjligheter som finns idag finns en outnyttjad potential i kommunikation och samarbete. Inte bara internt, utan med hela sitt ekosystem. Att kombinera strategi med stegvisa, hållbara förändringar är det roligaste som finns! Hör av dig, jag fikar gärna och berättar mer!