Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Möt Sven-Erik Andersson

8 mars, 2024

Idag möter vi Sven-Erik som varit med på Anchor ett bra tag:

Sven-Erik, varför valde du att börja jobba hos just Anchor Management Consulting?

Den främsta anledningen till att jag började här var att jag ville lämna min något sedimenterade roll som applikationskonsult inom ERP där min utveckling stagnerat. Jag ville fortsätta att utvecklas, det har jag fått göra och det har jag inte ångrat en dag sedan dess, det är mer än 14 år sedan!

Hur är det att jobba på Anchor Management Consulting?

Det är fantastiskt! Vi har roliga och utmanande uppdrag, och jättebra kollegor och kunder. Vi försöker alltid jobba ihop som ett team med uppdragsgivaren för att nå ett så bra resultat som är möjligt. Ja, det har varit och är väldigt utvecklande för egen del.

Vad är du mest stolt över?

Hmmm… svår fråga, eftersom det är så mycket! Om jag måste välja så är det varje gång då jag ser att en uppdragsgivare är nöjd med ett lyckat resultat som jag har varit med och bidragit till!

Roligaste uppdraget du haft och varför?

Det brukar vara det senaste uppdraget, kanske för att det är i färskt minne. Tänker jag längre tillbaks så var det väldigt roligt första gången jag var med att införa ett molnbaserat affärssystem. Anledningen till det var att jag fick vara med på hela företagets resa från förberedelser innan till förbättringar efter införandet och allt däremellan.

Och till sist… Skidor eller segling?

Skidor eller annat som går på snö. Men segling har haft medvind de sista åren!

Om Sven-Erik Andersson

»Jag arbetar huvudsakligen inom affärsprocessledning för logistik- och service-processer. Jag hjälper våra kunder att förbättra deras affärsprocesser genom att stötta hela vägen från utveckling av strategi, plannera förändringen, genomförandet till att mäta resultatet. Jag har jobbat med detta under 20 års tid och har mycket djup kunskap i ERP-systemet SAP.«