Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Möt Marielle Noble

25 januari, 2024

Vi gav 5 snabba frågor till Marielle som nu jobbat hos oss ett par månader.

Varför valde att börja jobba hos just Anchor Management Consulting?

Flera anledningar! Efter flera år i ledande roller i näringslivet tyckte jag att Anchor hade en fantastisk bra inställning till hur en konsult ska vara. En sådan jag själv skulle vilja ha anställt. Jag fastnade för bredden på kunskap ihop med helhetssyn och en förmåga att verkligen kunna arbeta strategiskt men också operationellt och leverera ett resultat. Jag fastnade också för de varierade uppdragen ihop med fantastiskt roliga kunder.

Hur var det att börja hos oss?

Väldigt bra. Det kändes enkelt. Man blir snabbt en i gänget. Det är verkligen frihet under ansvar så det måste man gilla, men man känner sig aldrig ensam.

Vad är din bästa talang?

Oj – den svar svår! Jag tror som konsult är det min bredd och samlade erfarenhet men också att jag snabbt kan pendla mellan strategi och det operativa. Jag har lätt för att se hur saker hänger ihop.

Vad är ditt drömprojekt och varför?

Finns många tror jag, men jag älskar komplexitet och att driva förändring till resultat. Alla projekt med dessa komponenter är väldigt intressanta och roliga, sen brinner jag lite extra för hållbarhets- och marknadsfrågor.

Och sist… kaffe eller te?

Både och! Men viktigast är vem man delar det med!

Om Marielle Noble

››Jag brinner för att föra samman människor, syfte, varumärke, teknik och prestanda för att skapa förändring mot en mer hållbar framtid. Jag är en senior ledare och förändringsledare med bred erfarenhet från olika områden såsom marknadsföring och kommunikation, investerarrelationer, kundupplevelse, digital transformation och IT. Som person är jag positiv, nyfiken och har hög energi. Jag har omfattande erfarenhet av att leda och utveckla internationella och tvärfunktionella team samt att driva förändringsagendor. Jag har arbetat både med permanenta team och i projekt och program. Min affärsförståelse är holistisk och jag har förmågan att driva både strategi och operativ verksamhet – att omsätta vision till handling och leverera framgångsrika förändringar.‹‹