Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Anchor stödjer Svenska Röda Korsets arbete i Ukraina

20 december, 2022

Sedan flera år har vi valt att stödja hjälporganisationer istället för att ge kundgåvor. I Ukraina behövs allt grundläggande när infrastrukturen förstörs. Röda korsets volontärer stöttar med vatten, mat, krisstöd, medicinsk utrustning och reparerar infrastrukturen bland mycket annat.

I år önskar vi god jul med en gåva till Svenska Röda Korset i Ukraina

Bilden visar Röda Korsets volontärer i Ukraina med texten: Vi stödjer Svenska Röda Korset – Tillsammans räddar vi liv i Ukraina

 

De flesta av våra kunder är verksamma inom forskning och infrastruktur, det känns bra i kristider. Forskningen leder till ny kunskap, läkemedel och behandlingsmetoder som gör att fler blir friska. Vi kan inte bidra inom forskningen, men vi är glada och stolta att vi kan bidra till att resultatet av forskningen snabbt och korrekt kan industrialiseras och komma människor till godo. Infrastrukturen gör att bl a värme och vatten fungerar som vi förväntar oss, även om energipriserna skjuter i höjden.

Kriget som pågår i Ukraina påverkar oss alla varje dag. Bedövande nyheter om attacker mot civila mål och dödsoffer i kriget. Skenande priser på energi och höjda räntor i vår vardag. Men vi håller ut, bojkotten mot Ryssland är lika nödvändig som vårt bistånd till Ukraina för att visa att Rysslands krig inte är acceptabelt.

Förändringarna av vår vardag fortsätter i blixtfart, vi försöker hitta det positiva när omvärlden skakar. Under pandemins inledning lärde vi oss distansarbete och att minska vårt flygande. I år har vi lärt oss att hushålla med energi och pengar. Om vi håller kvar kunskapen från kriserna kommer vi att hålla oss friskare, konsumera mer hållbart och arbeta effektivare. Det är bra kunskap, visst behåller vi den när krisen är över?

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som låter oss vara delaktiga i deras viktiga arbete. Nu tar vi jullov och vilar upp oss med nära och kära och kära.

En riktigt god jul från oss på Anchor!

Ge en gåva till Ukraina du också!

 

Om Claes Östman

»Jag drivs av lust - lusten att skapa en skillnad. Min starka sida är att se bortom problemen, att se till orsakerna. Det är först när man ger sig tid att fundera på orsakerna som man kan lösa problemen.«